Contact Formulier

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Adres

Lireweg 34
Nieuw-Vennep
2153 PH
T 0252-688821
F 0252-688790

Neem contact op met autobedrijf de Goede

Openingstijden:
Wij zijn *dagelijks geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur. *dinsdag van 8.30 tot 13.00 uur. Neem direct contact op via telefoonnummer : +31 (0)252-688821

Komende vanuit Amsterdam.
U rijdt op de A4 richting Den Haag. U neemt de afslag Nieuw-Vennep. Boven aan de afrit bij de stoplichten gaat u rechtsaf. Deze weg (de Leimuiderweg) vervolgen. Nadat u over het spoorwegviaduct bent gereden gaat u bij de stoplichten rechtsaf, richting Nieuw-Vennep centrum. Op de rotonde neemt u de eerste afslag rechts. U rijdt nu het Bedrijvenpark op en direct na de bocht gaat u links af (bij het groene kunstobject). Vervolgens neemt u de tweede afslag links en aan de linker kant in het midden vindt u ons bedijf.

Komende vanuit Den Haag.
U rijdt op de A4 richting Amsterdam. U neemt de afslag Nieuw-Vennep. Boven aan de afrit gaat u bij de stoplichten linksaf, over de A4 heen, richting Nieuw-Vennep. Bij de stoplichten gaat u rechtdoor. Deze weg (de Leimuiderweg) vervolgen. Nadat u over het spoorwegviaduct bent gereden gaat u bij de stoplichten rechtsaf, richting Nieuw-Vennep centrum. Op de rotonde neemt u de eerste afslag rechts (bij het groene kunstobject). U rijdt nu het Bedrijvenpark op en direct na de bocht gaat u links af. Vervolgens neemt u de tweede afslag links en aan de linker kant in het midden vindt u ons bedrijf.

Komende vanuit de bollenstreek.
U rijdt richting de A4 via de N 207. Na enige tijd gaat u over het water, de Hoofdvaart, en neemt u de afslag Centrum, naar links. U rijdt door tot de rotonde en gaat hier rechts af (bij het groenkunstobject). U rijdt nu het Bedrijvenpark op en direct na de bocht gaat u links af. Vervolgens neemt u de tweede afslag links en aan de linker kant in het midden vindt u ons bedrijf.

Komende vanuit de richting Hoofddorp, via de Spoorlaan.
Aan het eind van de Spoorlaan, bij het station, komt u bij een rotonde, hier gaat u rechts en de stoplichten gaat u linksaf. Blijf op de ze weg rijden en na een scherpe bocht naar rechts rijdt u door tot de stoiplichten. Sorteer hier links voor en ga links af ( na het tuincentrum). Vervolgens gaat u bij de eerste afslag linksaf, dan rijdt u al reeds op bedrijventerrein Nieuw-Vennep Zuid. Aan het einde van de weg gaat u links af. Na de bocht gaat u weer links af. Neem nu de tweede afslag links en aan de linker kant in het midden vindt u ons bedrijf.

Komende vanuit de richting Hoofddorp, via de Hoofdweg.
U kruist de Bennebroekerweg en vervolgens de Venneperweg, na enkele stoplichten kruist u de Zuiderdreef. Vervolgens gaat u bij de eerste afslag linksaf, dan rijdt u al reeds op bedrijventerrein Nieuw-Vennep Zuid. Aan het einde van de weg gaat u links af. Na de bocht gaat u links af. Vervolgens neemt u de tweede afslag links en aan de linker kant in het midden vindt u ons bedrijf.