• Slider Image
  • Slider Image

Hoe het begon.
Hiervoor moeten we veel langer terug dan de ruim 15 jaar dat ons bedrijf nu bestaat. Eigenlijk begon het allemaal bij mij toen ik net kon lopen en praten. Vanaf mijn prille jeugd ben ik gepassioneerd en geboeid voor alles wat met auto’s te maken heeft. Toen al speelde ik met auto’s en had ik mijn eigen (kleine) garage.

Na het doorlopen van de scholen ging ik werken bij de brandweer in Haarlem. In mijn vrije tijd bleef ik me echter met auto’s bezighouden. Af en toe kocht ik een auto en knapte deze helemaal op. Dit laatste zowel motorisch als uiterlijk. Het kwam toen vaker voor dat kennissen zeiden “wat is die auto mooi geworden en hij loopt als een T…rein, zoiets wil ik ook wel hebben is ie te koop”? Door de auto weer te verkopen kon ik met het beetje winst dat ik maakte weer iets mooiers kopen. Na verloop van tijd kwam het vaker voor dat ik een auto kocht en deze opknapte soms ook op verzoek van kennissen. Van het een kwam het ander en al snel stond ik voor de keuze om een andere harte wens in vervulling te laten gaan namelijk het straten van een eigen bedrijfje. Het zijn van eigen baas en me helemaal bezig te kunnen houden met auto’s trok me heel erg aan. Op een gegeven moment was het dan zo ver, ik nam afscheid van de brandweer en waagde de grote sprong. Naast huis in de garage begon ik mijn eigen bedrijf.
Uitlezen van autostoringen

In eerste instantie hield ik me met name bezig met de in- en verkoop van gebruikte auto’s maar al snel kwamen de verzoeken van (tevreden) klanten of ik ook niet het onderhoud van de door hun bij mij gekochte auto kon uitvoeren. Ik groeide langzaam uit tot een volwaardige garage met alles erop en eraan. Ik vond het fantastisch en kreeg al snel in de gaten dat een goed contact met de klanten en het geven van perfecte service een heel goed bedrijfsconcept was. Ik had echter een probleem en dat was het trekken van de grens tussen een pivĂ©- en zakelijk leven. Bijna al mijn uren gingen op in het ondernemerschap en dat werd een beetje te gek vonden ze thuis.

Het werd tijd dat ik de thuisgarage ging omruilen voor een nieuw bedrijfspand. In dat pand kon ik dan de voor ons ideale garage bouwen. Een mooie en functioneel en effectief ingerichte garage, een eigenplek voor de administratie en voor het ontvangen van de klanten. Dat laatste is van groot belang om rustig met de klant zijn autoprobleem te bespreken.

Garage De Goede
Deze plek hebben we gevonden aan de Lireweg in Nieuw-Vennep. Alweer een harte wens in vervulling. Zakelijk en privé zijn nu voldoende gescheiden en de klanten worden ontvangen in een professionele omgeving. Vanaf begin 2005 zitten we nu vol trots in dit prachtige pand. Wij, en hopelijk ook onze klanten voelen zich er thuis.

Inmiddels is ons team ook groter geworden en hebben wij een groot aantal zeer tevreden vaste klanten. Wit u ook tot deze groep gaan behoren dan nodigen wij u van harte uit om langs te komen in ons bedrijfspand en/of om contact met ons op te nemen.