• Slider Image
  • Slider Image

Overige Diensten Autobedrijf de Goede

Op de andere diensten pagina’s hebben we de belangrijkste c.q. meest voorkomende diensten uitvoerig belicht. De daar gemaakt opsomming is echter niet limitatief. Zoals bijna altijd geldt, als u iets wilt wat niet vermeldt staat op onze website kunt u contact met ons opnemen en de vraag c.q. het probleem aan ons voorleggen.
banden en velgen service

We weten bijna zeker dat we bijna alle gevallen u kunnen en zullen helpen. Het zal daarbij ook best wel eens voorkomen dat wij een bepaalde dienst of product niet zelf kunnen leveren maar dan beschikken wij over voldoende kennis van de markt om u een goed advies te kunnen geven en/of u door te verwijzen naar een bij ons kwalitatief goed bekend staand bedrijf die dat wel kan.

Een aantal andere diensten zijn:

A. Het reviseren van een kapotte en/of versleten motor.
Een kapotte of een versleten motor betekent niet automatisch dat een motor afgeschreven is. Heeft u al eens aan reviseren gedacht? Want een door ons gereviseerde motor is letterlijk en figuurlijk weer zo goed als nieuw. Een gereviseerde motor of ruilmotor is trouwens ook vaak nog goedkoper dan een vergelijkbare, nieuwe krachtbron.
auto motor
B. Inbouw van autotelefoon, Autoradio, Autovideo en Routeplannernavigatiesysteem
Wij leveren de gevraagde inbouwproducten en zorgen ook voor de inbouw ervan. Een aantal producten zijn door andere instanties verplicht. Denkt u maar aan de handsfree sets voor uw autotelefoon of PDA. Verplicht door de overheid als u deze onder het rijden wilt gebruiken. Naast de gewone inbouwsets bouwen wij ook de zogenaamde Bleu-toot apparatuur in. De inbouw en levering van routeplanners. Deze dragen nadrukkelijk bij tot het comfortabel rijden zonder de stress en spanning van het zoeken naar de juiste afslag.

C: Autoalarm en volgsystemen. autoalarm
Auto-alarm is verkrijgbaar is alle soorten en maten. De systemen lopen uiteen van een eenvoudig knipperend lampje tot een complete elektronische waakhond. Daarom een overzicht van het aanbod en de techniek. Een auto-alarm dient een aantal doelen. Het belangrijkste daarvan is te voorkomen dat dieven inbreken. Mocht het toch mis gaan, dan moet een sirene de eigenaar van de auto of omstanders op het onheil wijzen. Minder voor de hand liggend is dat een alarmsysteem oudere auto’s achteraf kan voorzien van voorzieningen als centrale portier-vergrendeling met afstandsbediening, automatisch sluitende zijruiten en ander moois. Een alarmsysteem kan ook zijn voorgeschreven door de auto-verzekering.

Een andere vorm van beveiliging is het inbouwen van een volgsysteem. Wordt uw auto of bedrijfswagen gestolen dan kan de auto via een (GPS) volgsysteem worden gevold en kan online de positie worden bepaald waar uw auto zich op dat moment bevindt. Deze diefstal- en inbraakmeldingen afkomstig van goedgekeurde systemen worden uitsluitend behandeld door erkende meldkamers ook wel Particuliere Alarm Centrales (PAC’s) genoemd. Dit zijn dezelfde meldkamers die alarmmeldingen afhandelen voor o.a. woonhuizen, winkels en bedrijfspanden. Alleen deze meldkamers zijn bevoegd om alarmmeldingen door te geven aan de politie.

Bent u geĂ¯nteresseerd neemt u dan contact met ons op en samen zoeken we de beste voor u van toepassing zijnde oplossing. Wij werken alleen volgens de SCM normen en met SCM certificaten. Er is geen betere garantie voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van het product dan certificering door SCM.
alarm
D: APK Keuringen.
Sinds de invoering van de verplichte Algemene Periodieke Keuring voor personenauto’s zijn wij gespecialiseerd in het uitvoeren van onafhankelijke APK-keuringen. Jaarlijks verrichten wij vele autokeuringen. Onafhankelijk wil zeggen dat wij u niet lastig vallen met onnodige reparaties en hoge rekeningen. Wij beoordelen uw auto puur volgens de wettelijke keuringseisen, welke doorde Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) zijn opgesteld. In gebruikte autohet voorkomende geval kan de APK-keuring ook gecombineerd worden met een periodieke onderhoudsbeurt. Maak van te voeren een afspraak en neemt u ook het kentekenbewijs mee.

E: Aanschaf van een andere (gebruikte) auto.
U kunt van iemand een auto overnemen of heeft een auto te koop gezien en bent niet helemaal zeker of de auto wel in de perfecte staat verkeerd zoals de verkoper doet voorkomen? U kunt dan met ons contact opnemen en wij kunnen de betreffende auto voor u technisch bekijken. U kunt deze service zien als een soort second opinion dienst.

F. Niet genoemd.
Zoals al aangeven gaat het te ver om op deze website alle diensten te noemen die wij op het gebied van uw auto c.q. voertuig voor u kunnen beteken. Heeft u dus iets niet gevonden vraag het ons dan gerust. Wij geven u altijd graag een deskundig advies.

G. En meer.
Zoals al aangegeven in het begin we kunnen hier nog vele diensten opnemen maar dat gaat te ver. Wij hopen dat u heeft begrepen dat wij er zijn om u te helpen met uw autoprobleem. Neemt u dus gerust contact met ons op en vraag ons vrijblijvend om advies en/of een offerte.